Adatvédelem

A Vállalkozó. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése, oda adatok küldése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

 - A Vállalkozó. weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek, ezért minden jogot fenntart.

 - A Vállalkozó. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. 

 - A Vállalkozó. weboldalának tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, a Vállalkozó. semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldala  pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

 - A Vállalkozó. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, vagy elérhetőségét megszüntesse. A Vállalkozó. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

 - Mivel Vállalkozó. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így Vállalkozó. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Vállalkozó. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

 - Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy Vállalkozó. azt - minden felelősség nélkül (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez Vállalkozó ellen jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az Vállalkozót.

 - A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát Vállalkozó nem tárolja és nem dolgozza fel, arról statisztikát nem készít.

 - Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. A Vállalkozás adatkezelésre vonatkozó nyilatkozatát adatainak megadása során köteles elfogadni. Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére Vállalkozó nem adja ki, azok maximum 1 héten belül törlésre kerülnek.